Valokuvausverkkokurssit

Kurssipalautteita

“Tarpeeksi rautalankaversio tälläiselle tavalliselle tallaajalle ja kuvan räpsijälle. Aloitettiin ihan perusasioista ja päästiin mielestäni juuri sille tasolle, mihin olin ajatellutkin. Tämän kurssin jälkeen voin joko jatkaa eteenpäin, tai tyytyä näihin hyviin tipseihin. Kuvani ovat joka tapauksessa parempia. Mainosteksti ja itse kurssi vastasivat toisiaan, eli ei luvattu kuuta taivaalta, vaan juuri sitä oli tarjolla, mitä luvattiin. Suosittelen kaikille yhtä tumpuloille kuin itse olen.”

“Olin tosi iloinen kurssista! Kurssin runko antoi pohjaa kuvien ottamiseen, ja Nellin palaute auttoi kuvaamisessa kehittymiseen. Facebook-ryhmässä oli mukavan positiivinen ilmapiiri, ja muiden töistä oppi myös paljon. Kaikkiin mieltä askarruttaviin asioihin sain vinkkejä ja apua. Kiitos ❤️” Minttu

“Kurssi on asiantuntemuksella laadittu, tuhti mutta edullinen oppimiskokonaisuus. Nelli analysoi jokaisen kuvan tarkasti sekä antaa selkeät ohjeet ja välittömän henkilökohtaisen tuen. Nelli hyväntuulinen läsnäolo rohkaisevat kokeilemaan uutta ja kehittymään valokuvauksessa.”

Valokuvausverkkokurssit sopivat kaikille, joilla on halu opetella valokuvausta omaan tahtiin.  Kurssimateriaaleja voit opiskella silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kurssien materiaalit ovat tekstiä, kuvia sekä lyhyitä videoita.

Kysymyksiä? nelli@nellikuvaa.com 040 164 99 88

Järjestelmäkamera tutuksi -verkkokurssi

Haluatko oppia käyttämään järjestelmäkameraasi ja valokuvauksen perusteet? Tällä kurssilla opit säätämään manuaalimoodissa suljinaikaa, ISOa ja aukkoa ja ymmärrät mitä ne tekevät kuvalle.

Tämä valokuvausverkkokurssi sopii aloittelijoille tai ensimmäisen kameransa ostaneille. Kerron mm. mitä erilaisia objektiiveja on ja mitä niillä tyypillisesti kuvataan ja minkälaisiin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota jo objektiivia ostaessa. Annan myös vinkkejä luovaan valokuvaukseen ja ihmisten kuvaamiseen.

Kurssille osallistuaksesi tarvitset järjestelmäkameran. Käytän kurssilla opettamisessa Canon eos 5d mark 4 kameraa.

Pienyrittäjän tuotekuvauskurssi -verkkokurssi

Tällä valokuvausverkkokurssilla opit suunnittelemaan omat kuvat verkkokauppaan ja markkinointiin ja tekemään ne käytännössä. Saat ammattilaisen jatkuvan tuen tekemisellesi – voit aina olla yhteydessä ja kysyä neuvoa.

Kurssi opettaa valkotaustaisen tuotekuvan ottamista, fiiliskuvan rakentamista, luonnonvalolla kuvaamista ja lisävaloilla valaisua. Annan vinkkejä myös lisävalojen hankintaan.

Kurssille osallistuaksesi tarvitset vain puhelimen tai järjestelmäkameran.