Valokuvausverkkokurssit

Valokuvausverkkokurssit

Valokuvausverkkokurssit sopivat kaikille, joilla on halu opetella valokuvausta omaan tahtiin. Kurssimateriaaleja voit opiskella silloin, kun sinulle parhaiten sopii. 

Kurssien materiaalit ovat tekstiä, kuvia, lyhyitä videoita sekä tehtäviä. Tehdyistä tehtävistä saat aina henkilökohtaisen vastauksen tai palautteen.

Verkkokursseilleni kuuluu aina myös henkilökohtainen tuki ja apu Nellin kurssilaiset Facebook -ryhmässä ja viikottaiset Nellilivet, joiden aiheisiin voit itsekin vaikuttaa. Tämä erottaa verkkokurssini muista vastaavista verkkokursseista, koska haluan oikeasti opastaa parempien kuvien ottamiseen ja tekemiseen.

Jos sinulla on jotain kysyttävää niin laita viestiä – autan mielelläni!

nelli@nellikuvaa.com

Järjestelmäkamera tutuksi -verkkokurssi

Haluatko oppia käyttämään järjestelmäkameraasi ja valokuvauksen perusteet?

Tämä valokuvausverkkokurssi sopii aloittelijoille tai ensimmäisen kameransa ostaneille.

Kurssille osallistuaksesi tarvitset järjestelmäkameran.

Pienyrittäjän tuotekuvauskurssi -verkkokurssi

Tällä valokuvausverkkokurssilla tehdään valkotaustaisia tuotekuvia verkkokauppaan sekä fiiliskuvia markkinointiin. 

Kurssi opettaa yksinkertaiseen tuotekuvaukseen pienellä budjetilla.

Kurssille osallistuaksesi tarvitset vain puhelimen tai järjestelmäkameran.

Adobe Lightroom Classic ohjelman alkeet – verkkokurssi

Kurssilla opetellaan kuvankäsittelyn perusteet Lightroom ohjelmalla. 

Tämän kurssin sisältö on enimmäkseen videoita, joissa näytän miten Lightroom ohjelma toimii ja kerron vinkit miten kuvia voi ja kannattaa editoida.

TULOSSA!

Valokuvausverkkokurssien palautteita

Valokuvausverkkokurssien palautteita

”Olin tosi iloinen kurssista! Kurssin runko antoi pohjaa kuvien ottamiseen, ja Nellin palaute auttoi kuvaamisessa kehittymiseen. Facebook-ryhmässä oli mukavan positiivinen ilmapiiri, ja muiden töistä oppi myös paljon. Kaikkiin mieltä askarruttaviin asioihin sain vinkkejä ja apua. Kiitos ❤️” Minttu

”Tarpeeksi rautalankaversio tälläiselle tavalliselle tallaajalle ja kuvan räpsijälle. Aloitettiin ihan perusasioista ja päästiin mielestäni juuri sille tasolle, mihin olin ajatellutkin. Tämän kurssin jälkeen voin joko jatkaa eteenpäin, tai tyytyä näihin hyviin tipseihin. Kuvani ovat joka tapauksessa parempia. Mainosteksti ja itse kurssi vastasivat toisiaan, eli ei luvattu kuuta taivaalta, vaan juuri sitä oli tarjolla, mitä luvattiin. Suosittelen kaikille yhtä tumpuloille kuin itse olen.”

”Kurssi on asiantuntemuksella laadittu, tuhti mutta edullinen oppimiskokonaisuus. Nelli analysoi jokaisen kuvan tarkasti sekä antaa selkeät ohjeet ja välittömän henkilökohtaisen tuen. Nelli hyväntuulinen läsnäolo rohkaisevat kokeilemaan uutta ja kehittymään valokuvauksessa.”