Valokuvausverkkokurssit

Valokuvausverkkokurssit sopivat kaikille, joilla on halu opetella valokuvausta omaan tahtiin. Kurssit sopivat myös nuorille ja vasta valokuvausta aloitteleville. Kurssimateriaaleja voit opiskella silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kurssien materiaalit ovat tekstiä, kuvia, lyhyitä videoita sekä tehtäviä. 

Kysymyksiä? nelli@nellikuvaa.com 040 164 99 88

Järjestelmäkamera tutuksi -verkkokurssi

Haluatko oppia käyttämään järjestelmäkameraasi ja valokuvauksen perusteet? Tällä kurssilla opit säätämään manuaalimoodissa suljinaikaa, ISOa ja aukkoa ja ymmärrät mitä ne tekevät kuvalle.

Tämä valokuvausverkkokurssi sopii aloittelijoille tai ensimmäisen kameransa ostaneille. Kerron mm. mitä erilaisia objektiiveja on ja mitä niillä tyypillisesti kuvataan ja minkälaisiin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota jo objektiivia ostaessa. Annan myös vinkkejä luovaan valokuvaukseen ja ihmisten kuvaamiseen.

Kurssille osallistuaksesi tarvitset järjestelmäkameran. 

Pienyrittäjän tuotekuvauskurssi -verkkokurssi

Tällä valokuvausverkkokurssilla opit suunnittelemaan omat kuvat verkkokauppaan ja markkinointiin ja tekemään ne käytännössä. Tämä kurssi poikkeaa muista vastaavista kursseista sillä, että saat ammattilaisen jatkuvan tuen tekemisellesi – voit aina olla yhteydessä ja kysyä neuvoa.

Kurssi opettaa valkotaustaisen tuotekuvan ottamista, fiiliskuvan rakentamista, luonnonvalolla kuvaamista ja lisävaloilla valaisua. Annan vinkkejä myös lisävalojen hankintaan.

Kurssille osallistuaksesi tarvitset vain puhelimen tai järjestelmäkameran.

Valokuvausverkkokurssien palautteita