Valokuvauksen kouluttaja

KOULUTUSPÄIVÄT

Pienyrittäjien ja pienryhmien kouluttaminen kännykkäkuvaamisen saloihin, henkilökuvaamiseen, tuotekuvaukseen ja somekuvaukseen liittyen on lähellä sydäntä. 

Olen kouluttanut mm. erilaisiin hankkeisiin ja projekteihin  liittyen eri kokoisia ryhmiä ympäri Suomen. 

Koulutuspäivät alkaen 1500€ alv 24%. Pyydä tarjous.

VERKKOKURSSIT

Valokuvausverkkokurssit sopivat kaikille, joilla on halu opetella valokuvausta omaan tahtiin.  Kurssimateriaaleja voit opiskella silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kurssien materiaalit ovat tekstiä, kuvia sekä lyhyitä videoita.

Verkkokurssien palautteita

“Olin tosi iloinen kurssista! Kurssin runko antoi pohjaa kuvien ottamiseen, ja Nellin palaute auttoi kuvaamisessa kehittymiseen. Facebook-ryhmässä oli mukavan positiivinen ilmapiiri, ja muiden töistä oppi myös paljon. Kaikkiin mieltä askarruttaviin asioihin sain vinkkejä ja apua. Kiitos ❤️” Minttu

“Kurssi on asiantuntemuksella laadittu, tuhti mutta edullinen oppimiskokonaisuus. Nelli analysoi jokaisen kuvan tarkasti sekä antaa selkeät ohjeet ja välittömän henkilökohtaisen tuen. Nelli hyväntuulinen läsnäolo rohkaisevat kokeilemaan uutta ja kehittymään valokuvauksessa.”

“Tarpeeksi rautalankaversio tälläiselle tavalliselle tallaajalle ja kuvan räpsijälle. Aloitettiin ihan perusasioista ja päästiin mielestäni juuri sille tasolle, mihin olin ajatellutkin. Tämän kurssin jälkeen voin joko jatkaa eteenpäin, tai tyytyä näihin hyviin tipseihin. Kuvani ovat joka tapauksessa parempia. Mainosteksti ja itse kurssi vastasivat toisiaan, eli ei luvattu kuuta taivaalta, vaan juuri sitä oli tarjolla, mitä luvattiin. Suosittelen kaikille yhtä tumpuloille kuin itse olen.”