Valokuvaaja tapahtumatuottajana – Markkinointi rokkaa

Kymmenen yritystä ja kymmenen erilaista osaajaa. Yksi yhteinen tavoite. Markkinoinnin Rock´n Roll -aamiainen ja erilainen aamu markkinoinnin ammattilaisille Hard Rock Cafessa Helsingissä!

Olin mukana järjestämässä Markkinointi rokkaa -tapahtumaa yhdeksän muun yrittäjän kanssa syyskuussa 2019.

Halusimme luoda elämyksellisen aamiaistapahtuman markkinointipäättäjille, jossa kerroimme mm. digibisneksestä, luovuudesta, kiertotaloudesta, ansaitusta mediasta, valokuvauksesta ja työn organisoimisesta.

Markkinointi rokkaa oli samalla showcase, jossa kutsuvieraat saivat mahdollisuuden nähdä, kuinka hoidimme tiiminä tapahtuman ennakkomarkkinoinnin, hostauksen sekä jälkimarkkinoinnin.

Yhdenkään järjestäjän ydinliiketoiminta ei keskity tapahtumatuotantoon, mutta yhdessä olimme timanttinen tehotiimi ja saimme aikaan loistavan tapahtuman.

Tapasimme säännöllisesti alusta asti ja veimme projektia vauhdikkaasti eteenpäin. Jokaisella osaajalla oli oma annettavansa suunnitteluun ja itse tapahtumassa oma puheenvuoro.

Tapahtumasivun henkilökuvat sekä herokuva ovat käsialaani ja oman hetkeni parrasvaloissa käytin puhumalla henkilökuvan merkityksestä: ”Mikä on hyvä henkilökuva ja mitä väliä sillä on yrityksen nettisivuilla?”.

Tapahtumapäivä sujui erinomaisesti, koska kaikki oli hyvin suunniteltu ja valmisteltu sekä yhteistyö sujui saumattomasti kaikkien tiimiläisten kesken.

Saimme paikalle 43 markkinoinnin ammattilaista, mikä oli loistava määrä. Oman puheenvuoroni oli unohtumaton kokemus, pienestä jännityksestä huolimatta. Oli sekä haastavaa että antoisaa tiivistää tärkeä sanoma yhdeksään minuuttiin.

Olisin tietysti voinut puhua vaikka kuinka kauan! Puheenvuoroni lisäksi olin tapahtumapäivänä ottamassa vieraita vastaan sekä huolehdin yleisesti tapahtuman sujuvuudesta.

Rakastan kohtaamisia niin uusien kuin tuttujenkin ihmisten kanssa. Oli kiehtovaa vaihtaa ajatuksia markkinoinnin ammattilaisten kanssa, joten kuvaaminen jäi luonnollisesti tällaisena päivänä hieman vähemmälle, vaikka olikin tietysti tärkeässä roolissa.

Tapahtuma sai osallistujilta todella hyvää palautetta. Erityisesti väliajan ohjelmanumero, tuunauspaja, sai kiitosta. Myös kutsuvieraille nimikoidut olutpullot tekivät lähtemättömän vaikutuksen. Kaikki puheenvuorot olivat onnistuneet ja moni kuulija olisi halunnut kuulla enemmän ja syvemmin aiheistamme. 

Timanttinen tiimi koostui lisäkseni seuraavista yrityksistä: 

Origos 

bGH 

Jabe Advertising 

Smilee Chat 

Tuunaajamutsi

Virtuaaliassari

Aivela

Oma Panimo

Creative Element