Vaatemalliston kuvaus – Doppwoman

Vaatemalliston kuvaus – Doppwoman

naistenvaatteet-valokuvaus-mekkomallisto DOPP on naistenvaatteiden erikoisliike, joka on perustettu vuonna 2000. Se aloitti Suomen ensimmäisenä Jackpot&Cottonfield –konseptikauppana Vaasassa, jossa se palveli asiakkaita 18 vuoden ajan. Nykyään DOPP sijaitsee Helsingin keskustassa Yrjönkadulla. Valikoimiin kuuluu useita vaatemerkkejä. DOPP järjestää liikkeessä tapahtumia, stailauksia ja asiakasiltoja energisellä meiningillä.

DOPP kunnioittaa naisen muotoja ja etsii parhaat tyylit ja asukokonaisuudet eri vartalotyypeille. DOPPissa käynyt nainen huokuu itsevarmuutta, viihtyy vaatteissaan ja tuntee olonsa kauniiksi. DOPP saa paljon kiitosta ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta.

vaatekuvaus_studiolla_tuotekuvaus

DOPPilla on nykyään myös koko Suomen kattava verkkokauppa Doppshop ja vuonna 2019 lanseerattiin ensimmäinen oma mekkomallisto, Doppwoman. Mekoista tarvittiin tyylikkäät kuvat esitteeseen ja kotisivuille sekä markkinointiin sosiaalisessa mediassa.

DOPP yrittäjä, Kata Rewell, otti yhteyttä minuun löydettyään minut Facebookista, Naisyrittäjät-ryhmän kautta. Tarjouksen hyväksyttyään tapasimme suunnittelupalaverin merkeissä. Kävimme läpi toiveet ja tavoitteet sekä tulevan kuvauspäivän kulun ja yksityiskohdat, jotka oli hyvä huomioida etukäteen.

tuotekuvaus-doppwoman-1

 

“Parasta oli nopeus, selkeys ja ammattitaito. Kaikki osapuolet hoitivat tilanteen hallitusti ja turhat hössötykset sekä sekoilut jäivät pois. Olemme kiireisiä ja juuri siksi arvostamme ammattimaista toimintaa.”

doppshop-tuotekuvaus-vaatemallisto

Kuvat tuli saada nopealla aikataululla julkaisukelpoisiksi, jotta esitteet olisivat varmuudella jaossa mekkomalliston julkaisutilaisuudessa. DOPPilla oli myös tarve toisenlaisille kuville ja ohjasin heidät oman verkostoni kautta muualle toteuttamaan ns. 3D-kuvat.

Kuvauspaikkana toimi Nelli Kuvaa -valokuvausstudio Helsingin Kalasatamassa, jossa kuvattiin fiiliskuvia. Malleina toimi dynaaminen pari, äiti ja tytär, Kata ja Gabi. Kuvia otettiin sekä yhdessä että erikseen. Kata ja Gabi kuvaavat toisiaan viikoittain DOPP-blogiin, joten kameran edessä oleminen oli luontaista ja helppoa. Mukana kuvauspäivässä oli DOPPin luottomeikkaaja, Serafina Sainio, joka loihti upeat lookit, meikit ja hiukset, ammattilaisen rautaisella otteella.

verkkokauppakuvat-tuotekuva

Yhdeksän asun kuvaamiseen oli varattu aikaa neljä tuntia. Kuvasimme, muutimme lookkeja ja valitsimme jatkoon menevät kuvat kolmessa ja puolessa tunnissa. Viimeisteltyjä kuvia meni jatkoon yli kaksi sataa ja jäljelle jääneen ajan tehotiimi käytti yhdessä lounastamiseen.

Työskentely Nellin kanssa oli  jouhevaa ja nopeaa. Uskalsimme odottaa hyvää, mutta lopputulos ylitti odotukset. Kuvista tuli uskomattoman upeita!”


Projektin tilaaja ja haastateltava:
Kata Rewell, yrittäjä, DOPP

www.dopp.fi
www.dopp.fi/blogi
www.dopp.fi/dopp-shop

valokuvaaja-helsinki-studiokuvaus
dopp-naistenvaatteet
nettikauppa-tuotekuvaus-vaatteet

p. 0401649988
nelli@nellikuvaa.com