Uudet kuvat uusille verkkosivuille – Contract Deco

Uudet kuvat uusille verkkosivuille – Contract Deco

Contract Deco toteuttaa ja toimittaa sisustustekstiilejä suunnittelijoiden määritysten mukaisesti. Erikoisosaamista ovat paloturvalliset ja julkisiin tiloihin soveltuvat verho- ja verhoilukankaat sekä ommellut sisustustekstiilit. Contract Deco toimii suunnittelijan apuna tarjoamalla projekteihin sopivimmat tuotteet ja palvelut ympäri Suomen.

Contract Decon verkkosivujen uudistuksen yhteydessä haluttiin myös kuvat uusia, jotta koko uusi ilme olisi yhteneväinen, niin tunnelmaltaan kuin väreiltään. Etukäteen mietittiin, halutaanko pystyä vai vaakaa ja värillisiä tai mustavalkoisia kuvia. Tahdottiin sekä virallisia että rentoja ja persoonallisia kuvia.

Kuvauspäivä saatiin etukäteen hyvin sovittua studiolle. Yhdessä hahmoteltiin kuvien muotokieltä ja värimaailmaa. Kuvattavat briiffattiin hyvissä ajoin vaatevalintojen ja rekvisiitan osalta. Jokaista pyydettiin pukeutumaan yksivärisiin, värillisiin vaatteisiin ja tuomaan jokin tärkeä henkilökohtainen tavara, jonka kanssa tulisi kuvatuksi. Suunniteltujen taustojen vuoksi vaatetuksessa oli musta ja valkoinen väri kielletty.

studiokuvaus_henkilökuvaus_helsinki
yrityskuvaus_henkilökuvaus3

“Nelli oli valmistautunut hyvin kuvauspäivään ja kaikki sujui studiolla mutkattomasti. Luonnoskuvat saatiin nopeasti selattavaksi ja lopulliset kuvat viilauksineen olivat nopeasti käytössämme. Kaikin puolin esimerkillinen toteutus! ”

“Nellin kanssa työskentely on helppoa ja luontevaa. Hän on iloinen ja energinen persoona. Nellin tsemppausta todella tarvittiin, jotta kaikkien leveät hymyt saatiin säilymään. Nellillä oli tuntosarvet herkillä, sillä hän vaistosi heti, kun kuvattavan hymy alkoi hyytyä tai olo kangistua. Välillä teimme rentoutumisharjoituksia, jotta päästiin taas entistä paremmilla hymyillä eteenpäin. Se oli oikein oivaltavaa ja mielenkiintoinen kokemus!”

henkilökuvaus_potretti_studiokuvaus

Tavoitteena ei ollut ottaa mitä tahansa kuvia, vaan erittäin onnistuneita! Kuvia, joihin kaikki olisivat tyytyväisiä – ja tämä todella toteutui. Lopputulos miellytti kaikkia. Kuvasarja on kokonaisuus, jossa tunnelma pysyy yhtenäisenä läpi linjan ja etukäteen suunnitellut asettelut ja väritykset onnistuivat hienosti.

“Parasta oli se, että Nelli hoiti oman osuutensa huolellisesti ja nopeassa aikataulussa. Projektin etenemisestä ei tarvinnut huolehtia, eikä vastauksia tarvinnut kertaakaan odottaa!”

toimistokoira_henkilökuvaus_yrityskuvaus

“Kuvauspäivän myötä olen ymmärtänyt, kuinka valokuvauksessa kyse ei ole vain kuvien “räpsimisestä” oikeissa olosuhteissa. Valokuvaajan rooli on paljon enemmän kuin tekniikan hallitseminen ja tarkkojen kuvausjärjestelyiden tekeminen.”

“Kuvatessa tavallisia ihmisiä, valokuvaajan taidot ohjata kuvattavaa ovat erityisen tärkeät. Nelli todella osaa tämän. Alusta loppuun asti.”

Projektin tilaaja ja haastateltava:
Nina Veki, toimitusjohtaja, Contract Deco

Kuvasimme Contract Decolle myös referenssikuvia valmistuneista tiloista.

yrityskuvaus_tilakuvaus_auditoriotilakuvaus_yrityskuvaus2tilakuvaus_yrityskuvaus_valokuvaajaespootilakuvaus_tuotekuvaus_servettiscandic_tilakuvaus_hotelli_yritysuvausruokala_tilakuvaus_sisustus