Tuotekuvat verkkokauppaan – Yours Mine Design

Tuotekuvat verkkokauppaan – Yours Mine Design

Yours Mine Design, myy tyylikkäitä ja käytännöllisiä piensisustustuotteita pääasiassa lapsiperheille. Yritys syntyi vaipanvaihtojen lomassa, kun kotiäiti Elina Rapeli kaipasi arkeen jotain muutakin, kuin vauvaelämän rutiineja. Kolmessa kuukaudessa “harrastus” lähtikin lentoon odottamattomasti, eikä aika enää riittänytkään aivan kaikkeen, kuten alkumetrien ajatus oli. Silloin minut huudettiin apuun. Tunsimme jo entuudestaan Elinan kanssa, aikaisempien projektien kautta. Menin tutustumaan kotiin, jossa kuvaus oli tarkoitus toteuttaa, mutta hetken tilaa ja tilannetta tarkasteltuamme, tulimme yhteistuumin siihen tulokseen, että siirrämme kuvaukset studiolle. Vaikka tavaroita piti pakata ja kuljettaa toisaalle, oli se kuitenkin vähemmän työlästä, kuin kaikkien huonekalujen ja tavaroiden siirtely kotiympäristössä olisi ollut. Koko tuotevalikoimasta piti saada selkeitä tuotekuvia, jotka oli helpompi toteuttaa studiolla, jossa kuvaustila on huomattavasti isompi, mikä tekee koko projektista sujuvampaa.

studiokuvaus_kattauspaketti_verkkokauppa

“Nellin kanssa on välitön ilmapiiri. Hommat hoituu hyvässä yhteisymmärryksessä. Itselläni ei ollut kokemusta tuotekuvauksista, mutta onneksi Nelli osasi opastaa alusta loppuun.”

Minun on helpompi työskennellä studiolla, varsinkin tuotekuvauksissa. Studiolla minulla on kaikki mahdolliset kuvauslaitteet ja -tarvikkeet helposti saatavilla, eikä niiden käyttö vaadi mitään erikoisjärjestelyitä tai isoja siirtelyitä. Kaikille kuvauksille on oma paikkansa ja selkeiden tuotekuvien paikka on useimmiten studio.

tuotekuvaus_kertakäyttoastiat_setti

“Kuvausten onnistumisen kannalta tärkeimmät peruspilarit ovat viestiminen, keskustelun sujuvuus ja asioiden toteutuminen. Ilman näitä kolmea, en usko onnistumiseen. Nellin kanssa nämä kaikki onnistuvat aina!”

Kuvaustilanteessa puhun asiakkaan kanssa siitä, mitä tapahtuu ja miksi. Toivon, että myös pienet yrittäjäasiakkaat saavat itse otettua parempia kuvia jatkossa. En usko, että neuvominen on minulta milloinkaan pois, vaan ennemminkin lisäarvo, joka saattaa poikia myöhemmin uusia projekteja.

“Lopputulos oli mielestäni vallan mainio! Ja mikä ihaninta, Nelli on aina valmis neuvomaan, mikä olisi minun kannaltani mahdollisimman hyvä lopputulos. Sain monta uutta ja tärkeää vinkkiä. “

yoursminedesign_tuotekuvaus_verkkokauppaan

Kerron mielelläni mielipiteitäni valokuvaajan lasien läpi asiakkaalle. Kaikki eivät tiedä, mitä haluavat, eikä tarvitsekaan tietää. Minun työni löytää se oikea punainen lanka. Siksi kartoitan asiakkaani tarpeet aina suunnittelupalaverissa ja kyselemällä paljon. Mitä enemmän tietoa ja toiveita minulla on, sen todennäköisemmin on asiakas tyytyväinen.

”Tulemme tekemään Nellin kanssa varmasti yhteistyötä myös tulevaisuudessa.”

Projektin tilaaja ja haastateltava:
Elina Rapeli, omistaja, Yours Mine Design

yoursminedesign_bomu_pupuvilttituotekuvaus_yoursminedesign_merinovilla_vilttituotekuvat_kertakäyttöastiat_valokuvaaja_helsinkikuvat_verkkokauppaan_tuotekuvausyoursminedesign_pupuviltti_tuotekuvat