Some ja kuvat -kurssi tulossa keväällä 2023

Some ja kuvat -kurssi tulossa keväällä 2023

350,00  sis alv 24%

Some ja kuvat -kurssilla tehdään somesuunnitelma ja opetellaan puhelimella kuvausta. Kurssilla käydään läpi somestrategian rakentamista ja tehdään sun yritykselle oma somesuunnitelma, johon suunnitellaan myös sopivaa kuvamateriaalia. Saat paljon käytännönläheistä opetusta tekemiseen ja FB ryhmän, jossa voi kysyä asioita myös kurssin jälkeen. Kaksipäiväinen kurssi järjestetään Nellin Kallion studiolla.

Ekana päivänä luodaan sun firmalle somestrategia sekä -suunnitelma ja toisena päivänä opetellaan kuvaamaan puhelimella, editoimaan ja ajastamaan siihen sopivaa materiaalia. Tarvitset kurssille vain kännykän ja muistiinpanovälineet. Kurssi on suunniteltu pienyrittäjille, mutta sopii myös muille. Voit saada kurssin myös laskulla, jos et halua ostaa kurssia verkkokaupasta – laita silloin viesti nelli@nellikuvaa.com

Ostamalla tuotteen varmistat osallistumisesi kurssille. Otamme enintään 12 henkeä kurssille, jotta jokainen saa tarpeeksi henkilökohtaista ohjausta.

 

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Päivä 1.
SOMESTRATEGIA JA SOMESUUNNITELMA
Kurssipäivät alkavat klo 9.30 ja päättyvät n. klo 16.00.

Somestrategiaa opettaa Lvngroomin Laura Johansson, jolla on vuosien kokemus somekoulutuksista yrityksille ja yhteisöille.

Osio 1: somen salaisuudet -luento
Miten some toimii? Miten algoritmit toimivat? Miten ihmiset toimivat somessa? Ideoita, inspiraatiota ja konkreettisia vinkkejä!

Osio 2: tuloksia strategisemmalla somettamisella
Strategisten kysymysten avulla somettamisesta tulee tavoitteellisempaa ja tuloksellisempaa. Aikaa ei kulu enää turhuuksiin ja tiedät, mitä olet tekemässä. Työpajoissa käymme läpi somestrategian tärkeimmät osiot.

Osio 3: somestrategiasta somesuunnitelmaan
Strategiatyöpajojen jälkeen on aika tehdä sinulle konkreettinen toimintasuunnitelma someen. Tässä osiossa käymme läpi eri työkaluja, jotka helpottavat sinua somettamaan strategiasi mukaisesti. Jokainen tekee oman vuosikellon sekä toisen vapaavalintaisen työkalun suunnitelmaansa varten.

Tämän päivän jälkeen sinä ymmärrät, miksi kannattaa somettaa ja miten. Sinulla on kevyt somestrategia ja valmis toimintasuunnitelma, jonka avulla voit välittömästi toteuttaa tavoitteellista ja tuloksellista työtä sosiaalisessa mediassa.

 

Päivä 2.
SOMEKUVAUS KÄNNYKÄLLÄ

Valokuvausta opettaa ammattivalokuvaaja Nelli Kivinen, jolla on useiden vuosien kokemus valokuvaamisen kouluttamisesta ja somekuvien tekemisestä kymmenille yrittäjille. Nelli myös pyörittää pienyrittäjille suunnattua valokuvauksen verkkokurssia.

Osio 1: Somekuvien suunnittelu.
Millaiset kuvat sopivat omaan strategiaasi? Miten luoda yhtenäinen kuvamaailma joka näyttää hyvältä esim. Instagramin fiidissä? Miten suunnittelet kuvauspäivän, josta saat paljon kuvamateriaalia?

Osio 2: Puhelinkuvaamisen perusteet.
Mitä asioita pitää huomioida puhelimella kuvatessa? Ota omia tuotteita tai kuviin haluamiasi esineitä mukaan. Työskennellään yksittäin ja pareissa, tehdään yhdessä monipuolisia kuvamateriaaleja sisällä ja ulkona Nellin opastuksella. Saat paljon käytännön opastusta valaisuun ja vinkkejä puhelinkuvaamiseen. Kurssilla käydään läpi tuotekuvaamista, kuvituskuvaa ja henkilökuvausta.

Osio 3: Kuvankäsittely puhelimella ja kuvien ajastaminen Planoly appilla.
Jälkikäsitellään kuvia ilmaisella Snapseed kännykkäohjelmalla. Opit mm miten korjaat kuvista värejä, miten rajaat kuvaa, lisäät valoa ja teet kuvasta yleisesti paremman näköisen. Käydään läpi Planoly appin perustoiminnot postausten ajastamiseen.

 

Tämän päivän jälkeen tiedät miten hyödynnät kuvasuunnittelussa tekemääsi somesuunnitelmaa ja miten saat puhelimellasi mahdollisimman hyvät kuvat. 

Huom. Ota mukaan kurssille muistiinpanovälineet, sekä puhelin ja laturi. Varmista, että puhelimessasi on muistia vapaana niin että kuvia mahtuu talteen. Ota mukaan myös tuotteita tai kuviin haluamaasi rekvisiittaa. Voit ladata Planoly ja Snapseed -ohjelmat etukäteen puhelimeesi.

Kurssilla tarjotaan pientä naposteltavaa ja kahvia/teetä. Lounasta voi ottaa mukaan tai käydä paikallisessa kahvilassa tai ravintolassa syömässä. Kalliossa on hyvin erilaisia paikkoja ruokailulle.

Jos sairastut juuri kurssipäiville, maksamme osallistumismaksun takaisin lääkärintodistusta vastaan tai voit siirtää osallistumisesi seuraavalle kurssille.

Saatat myös pitää...