Pikku Kaakeli -korvakorut

Pikku Kaakeli -korvakorut

26,00  sis alv 24%

Pikku Kaakeli -korvakoruissa on kuva espanjalaisista sinivalkoisista kaakeleista. Lomamatkalla bongailin kivoja yksityiskohtia ja nämä sinivalkoiset kaakelit viehätti kovasti. Niistä tuli korviksina todella kiva ja raikkaat!

Koruissa on laadukas kaksipuolinen väriprintti ja vanerin puunsyykuviot näkyvät hieman valon heijastuessa pinnasta. Korvakorut ovat erittäin kevyet korvassa.

Pitkään mietin, mitä voisin mun valokuvista tehdä ainaisten kahvikuppien ja hiirimattojen sijaan. Halusin myös panostaa suomalaisuuteen ja laatuun sekä ekologisuuteen. Siksi mulla on nyt vanerisia korvakoruja myynnissä, jotka on suunniteltu, painettu ja leikattu suomessa. Jokaisesta koruparista ja hupparista lahjoitan myös yhden puun kasvamaan Tansaniaan Miljoona puuta -projektiin.

Vain allergisoimattomia kirurginteräksisiä koukkukorviksia saatavilla. Mukaan myös korviksien kumitulpat.

Korvakorut pakataan kauniisti rasiaan, joka on helppo myös antaa lahjaksi. Koruja on hyvä säilyttää rasiassa. Maksuton postitus yli 60€ ostoksissa.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Pikku Kaakeli -korvakorut tehdään suomalaisesta PEFC- ja FSC-sertifioidusta koivuvanerista. Suunnittelu, paino- ja leikkuutyö tehdään myös Suomessa. Korvakorun koukkuosa on allergiavapaata kirurginterästä. Mukaan tulee myös koukkuihin kumitulpat, niin korvikset pysyy paremmin matkassa mukana.

Korvakorut paketoidaan laadukkaasti FSC -sertifioituun pakettiin, joka takaa että kaikki paketin valmistuksessa käytetyt puuperäiset materiaalit on hankittu vastuullisesti hoidetuista FSC-metsistä, joissa jokaisen kaadetun puun tilalle istutetaan aina uusia. Tämä tarkoittaa, että metsien eläimistä ja kasvillisuudesta huolehditaan paremmin ja että metsänhoitajat saavat riittävän koulutuksen, riittävän palkan ja kaikki työssään tarvitsemansa turvallisuusvarusteet. Takuu turvallisesti metsänhoidosta www.fsc.org. Rasian kannessa on Nelli Kuvaa logo kiiltävällä pinkillä metallivärillä.

Jokaisesta myydystä korutuotteesta lahjoitetaan yksi puu Miljoona puuta projektiin. Jokainen puu pienentää hiilijalanjälkeä ja hidastaa ilmastonmuutosta. Puut imevät hiilidioksidia ilmakehästä, metsittäminen torjuu maaperän eroosiota (kulumista, syöpymistä ja rapautumista) ja puusto sitoo maaperän pintakerroksen ja estää maanvyörymiä sekä maaperän köyhtymistä. Puut istutetaan Tansaniaan, jossa ne saavat kasvaa vähintään 15 vuoden ajan toimien aktiivisina hiilinieluina. Tämän jälkeen puut kerätään ja niistä tehdään rakennusmateriaalia. Puiden istutuksella halutaan perustaa kestävä metsällinen kulttuuri: Miljoona Puuta -projektiin sisältyy myös jälki-istutusvelvoite, johon maanomistaja saa pienen tuen.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 8 × 8 × 2.5 cm

Saatat myös pitää...