Pienyrittäjän tuotekuvauskurssi -verkkokurssi lahjaksi

Pienyrittäjän tuotekuvauskurssi -verkkokurssi lahjaksi

129,00  sis alv 24%

Osta tämä tuote, kun haluat antaa Pienyrittäjän tuotekuvauskurssin lahjaksi.

 

Kuvaus

Pienyrittäjän tuotekuvaus -verkkokurssilla opit suunnittelemaan omat kuvat verkkokauppaan ja markkinointiin ja tekemään ne käytännössä.

Voit olla kurssilla niin kauan kuin haluat ja sitä tarvitset, sillä ei ole päättymisaikaa. Pääset mukaan Nellin kurssilaiset fb-ryhmään, jossa voit olla mukana niin kauan kuin haluat. 

Pidän Nellivejä kurssilaisille säännöllisesti. Siellä voit kysyä mieltä askarruttavia asioita ja ehdottaa keskustelulle omaa aihetta. Pääset kurssilla katsomaan myös aiemmin nauhoitettuja Nellilivejä.

Tämä kurssi poikkeaa muista vastaavista kursseista sillä, että saat ammattilaisen jatkuvan tuen tekemisellesi – voit aina olla muhun yhteydessä ja kysyä neuvoa.

Kurssi opettaa mm. valkotaustaisen tuotekuvan ottamista, fiiliskuvan rakentamista, luonnonvalolla kuvaamista ja lisävaloilla valaisua. Annan vinkkejä myös lisävalojen hankintaan ja paljon muutakin.

Kurssille osallistuaksesi tarvitset vain puhelimen tai järjestelmäkameran.

Kurssin sisältö:
1. Tuotekuvauksen aloittaminen
2. Näin rakennat kotistudion
3. Tuotekuvaus järjestelmäkameralla
4. Tuotekuvaus kännykällä
5. Kuvakulmat ja luonnonvalon hallinta
6. Kuvausvinkit eri tuotteille
7. Fiiliskuva eli tarinallinen tuotekuva
8. Flatlay-kuvan suunnittelu ja asetelmat
9. Valaisu lisävaloilla
10. Tuotekuvan editointi eli kuvankäsittely

Asiakkaan antama palaute:

”Kurssi opettaa aivan alusta alkaen ja kädestä pitäen kuinka soveltaa sitä omaan tekemiseen, niihin omiin tuotteisiin olivat ne sitten koruja, vaatteita, huonekaluja tai mitä vain tältä väliltä. Eikä kurssi ole vain yhdenlaisen kuvaukseen, vaan opetusta saa niin valkotaustaisiin tuotekuviin kuin fiiliskuviin ja brändin rakentamiseen näiden kautta. Facebook-ryhmässä saa nopeasti apua juuri siihen omaan ongelmaan mitä ei nettiartikkeleista saa. Over all, en ole muualla nähnyt tällaista kurssia joka aidosti oikeasti pyrkii olemaan pienyrittäjälle ainoa tarvittava kurssi hyviin kuviin. LK”

Oston jälkeen lähetän päivän sisällä oman kuponkikoodisi ja kirjautumislinkin. Jos lahjalla on kiire, ilmoitathan siitä erikseen tilausvaiheessa niin lähetän koodin mahdollisimman pian.

Jos haluat ostaa kurssin itsellesi, tee se täällä niin pääset kurssille heti.

Saatat myös pitää...