Nuppi -vanerikorvakorut

Nuppi -vanerikorvakorut

31,00  sis alv 24%

Tämän korun kuva on Espanjasta eräästä oven nupista. Siitäpä koruille nimi Nuppi. Kuvankäsittelyssä vain muutin nupin värejä. Harvassa on ne korvakorut, joissa on lohen punaista, joten tässä ne nyt on!

Pitkään mietin, mitä voisin mun kuvista tehdä ainaisten kahvikuppien ja hiirimattojen sijaan. Halusin myös panostaa suomalaisuuteen ja laatuun sekä ekologisuuteen. Siksi mulla on nyt vanerisia korvakoruja myynnissä, jotka on suunniteltu, painettu ja leikattu suomessa. Jokaisesta koruparista ja hupparista lahjoitan myös yhden puun kasvamaan Tansaniaan Miljoona puuta -projektiin.

Koruissa on laadukas kaksipuolinen väriprintti ja vanerin puunsyykuviot näkyvät hieman valon heijastuessa pinnasta. Korviksen pyöreän puuosan halkaisija on 4,5 cm ja korvakorut ovat erittäin kevyet korvassa. Nahkainen osa on tehty nahkatuotteita valmistavan tehtaan leikkuujämistä, eli se on rakkaudella kierrätettyä. Leikkaan nahkapaloja ihan omin pikku kätösin, eli pientä elämistä voi olla nahan koossa koruparista toiseen.

Vain allergisoimattomia kirurginteräksisiä koukkukorviksia saatavilla. Mukaan myös korviksien kumitulpat.

Korvakorut pakataan kauniisti rasiaan, joka on helppo myös antaa lahjaksi. Koruja on hyvä säilyttää rasiassa. Maksuton postitus yli 60€ ostoksissa.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Nuppi -korvakorut tehdään suomalaisesta PEFC- ja FSC-sertifioidusta koivuvanerista. Suunnittelu, paino- ja leikkuutyö tehdään myös Suomessa. Korvakorun koukkuosa on allergiavapaata kirurginterästä. Mukaan tulee myös koukkuihin kumitulpat, niin korvikset pysyy paremmin matkassa mukana.

Korvakorut paketoidaan laadukkaasti FSC -sertifioituun pakettiin, joka takaa että kaikki paketin valmistuksessa käytetyt puuperäiset materiaalit on hankittu vastuullisesti hoidetuista FSC-metsistä, joissa jokaisen kaadetun puun tilalle istutetaan aina uusia. Tämä tarkoittaa, että metsien eläimistä ja kasvillisuudesta huolehditaan paremmin ja että metsänhoitajat saavat riittävän koulutuksen, riittävän palkan ja kaikki työssään tarvitsemansa turvallisuusvarusteet. Takuu turvallisesti metsänhoidosta www.fsc.org. Rasian kannessa on Nelli Kuvaa logo kiiltävällä pinkillä metallivärillä.

Jokaisesta myydystä korutuotteesta lahjoitetaan yksi puu Miljoona puuta projektiin. Jokainen puu pienentää hiilijalanjälkeä ja hidastaa ilmastonmuutosta. Puut imevät hiilidioksidia ilmakehästä, metsittäminen torjuu maaperän eroosiota (kulumista, syöpymistä ja rapautumista) ja puusto sitoo maaperän pintakerroksen ja estää maanvyörymiä sekä maaperän köyhtymistä. Puut istutetaan Tansaniaan, jossa ne saavat kasvaa vähintään 15 vuoden ajan toimien aktiivisina hiilinieluina. Tämän jälkeen puut kerätään ja niistä tehdään rakennusmateriaalia. Puiden istutuksella halutaan perustaa kestävä metsällinen kulttuuri: Miljoona Puuta -projektiin sisältyy myös jälki-istutusvelvoite, johon maanomistaja saa pienen tuen.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 8 × 8 × 2.5 cm

Saatat myös pitää...