Nelli -korvakorut

Nelli -korvakorut

31,00  sis alv 24%

Tästä nyt korviin killumaan todellinen hyvänmielen korvis! Iloinen ja nauravainen Nelli kuiskii mukavia juttuja sun korvaan koko päivän. Joskus ne jutut on kyllä myös aika urpoja, mut sepäs se vasta onkin hauskaa!

Voit valita korviisi eriparikorvikset, koska miksipäs ei!

Koruissa on laadukas kaksipuolinen väriprintti ja vanerin puunsyykuviot näkyvät hieman valon heijastuessa pinnasta.  Nellihahmon pituus on 4,5 cm ja korvakorut ovat erittäin kevyet korvassa.

Vain allergisoimattomia kirurginteräksisiä koukkukorviksia saatavilla. Mukaan myös korviksien kumitulpat.

Korvakorut pakataan kauniisti rasiaan, joka on helppo myös antaa lahjaksi. Koruja on hyvä säilyttää rasiassa. Maksuton postitus yli 60€ ostoksissa.

 

Kuvaus

Nelli -korvakorut tehdään suomalaisesta PEFC- ja FSC-sertifioidusta koivuvanerista. Paino- ja leikkuutyö tehdään myös Suomessa. Korvakorun koukkuosa on allergiavapaata kirurginterästä. Mukaan tulee myös koukkuihin kumitulpat, niin korvikset pysyy paremmin matkassa mukana.

Nellikorut paketoidaan laadukkaasti FSC -sertifioituun pakettiin, joka takaa että kaikki paketin valmistuksessa käytetyt puuperäiset materiaalit on hankittu vastuullisesti hoidetuista FSC-metsistä, joissa jokaisen kaadetun puun tilalle istutetaan aina uusia. Tämä tarkoittaa, että metsien eläimistä ja kasvillisuudesta huolehditaan paremmin ja että metsänhoitajat saavat riittävän koulutuksen, riittävän palkan ja kaikki työssään tarvitsemansa turvallisuusvarusteet. Takuu turvallisesti metsänhoidosta www.fsc.org. Rasian kannessa on Nelli Kuvaa logo kiiltävällä pinkillä metallivärillä.

Jokaisesta myydystä korutuotteesta lahjoitetaan yksi puu Miljoona puuta projektiin. Jokainen puu pienentää hiilijalanjälkeä ja hidastaa ilmastonmuutosta. Puut imevät hiilidioksidia ilmakehästä, metsittäminen torjuu maaperän eroosiota (kulumista, syöpymistä ja rapautumista) ja puusto sitoo maaperän pintakerroksen ja estää maanvyörymiä sekä maaperän köyhtymistä. Puut istutetaan Tansaniaan, jossa ne saavat kasvaa vähintään 15 vuoden ajan toimien aktiivisina hiilinieluina. Tämän jälkeen puut kerätään ja niistä tehdään rakennusmateriaalia. Puiden istutuksella halutaan perustaa kestävä metsällinen kulttuuri: Miljoona Puuta -projektiin sisältyy myös jälki-istutusvelvoite, johon maanomistaja saa pienen tuen.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg
Mitat 8 × 8 × 2,5 cm
Ensimmäinen korvis

1. Nelli nauraa XD, 2. Nelli näyttää kieltä, 3. Nelli kuvaa, 4. Nelli vilkuttaa, 5. Nelli seisoo yhdellä jalalla

Toinen korvis

1. Nelli nauraa XD, 2. Nelli näyttää kieltä, 3. Nelli kuvaa, 4. Nelli vilkuttaa, 5. Nelli seisoo yhdellä jalalla

Saatat myös pitää...