Nelli päiväksi -palvelu

Nelli päiväksi -palvelu

1190,40  sis alv 24%

Valokuvauksen ja kuvankäsittelyn kanssa tuskailevan pienyrittäjän akuutti apu. Nelli päiväksi opettamaan ja jeesaamaan kuvauksen ja kuvankäsittelyn kanssa. 100% Sua varten muokattava palvelu. 

Kuvaus

Autan juuri niissä ongelmissa, joita sulla on omien yrityskuvien tuottamisessa. 

Tämä palvelu on todellinen pienyrittäjän tuotekuvauksen ongelmanratkaisija, kun haluat itse ottaa parempia kuvia omista tuotteistasi. Nelli päiväksi -palvelu on 100% räätälöitävä yhden päivän valokuvauksen konsultointipalvelu. Tulen siis henkilökohtaisesti koko päiväksi sun apuun ratkomaan valokuvauksen ja kuvankäsittelyn haasteita.

Onko ongelmasi kuvankäsittelyssä tai tuotteiden asettelussa tai valaisussa? Autan sua kuvien kuvankäsittelyssä opettamalla parhaat tekniikat ja niksit, jotka sopii just sun kuville. Avullani saat studiosi/kuvauspaikkasi kuntoon, valot sun tuotteille sopivasti ja kuvausjärjestelyt järkeviksi. Autan sua onnistumaan omien tuotteiden kuvauksessa ja kuvankäsittelyssä.

Mikäli paikkakunta on pk-seudun ulkopuolella, laskutetaan erikseen matkakulut.

  • Saat apua tuotteiden kuvaamiseen, kuvakulmiin jne.
  • Mietitään brändikuvien tekemistä ja niihin paljon ideoita.
  • Opetellaan valaisua sun omilla valoilla. Tarvittaessa autan sua löytämään sulle parhaat valaisuratkaisut.
  • Opetellaan valolaatikon käyttöä tuotekuvauksessa, jos se on sun akilleen kantapää.
  • Opetan kuvankäsittelyä nopeammaksi ja fiksummaksi (Adoben Photoshop- tai Lightroom Classic  -ohjelmistot)
  • Oman studion/kuvauspaikan suunnittelu- ja toteutusapua.
  • Autan sua etänä myös jatkossa jos ongelmia ilmenee tai et muista miten jokin asia kannattikaan tehdä – et siis jää yksin koulutuspäivän jälkeenkään.
  • Joku muu ongelma? Sekin ratkaistaan.

Kun ostat tämän tuotteen, olen yhteydessä ja sovitaan konsultoinnille ajankohta. Jos haluat varmistaa ajan ennen maksua tai sulla on jotain kysyttävää, laita mailia nelli@nellikuvaa.com.

Saatat myös pitää...