Järjestelmäkamera tutuksi -verkkokurssi lahjaksi

Järjestelmäkamera tutuksi -verkkokurssi lahjaksi

62,00  sis alv 24%

Osta tämä tuote, kun haluat antaa Järjestelmäkamera tutuksi -verkkokurssin lahjaksi.

 

Kuvaus

Verkkokurssi sopii järjestelmäkameran itsenäiseen opiskeluun. Kurssilla keskitytään järjestelmäkameran kolmen perussäännön opiskeluun: ISO, suljinaika ja aukko, ja miten ne vaikuttavat kuviin ja toisiinsa.

Verkkokurssi sopii kotikuvaajalle, valokuvausta vasta aloittelevalle nuorelle tai juuri yrityksen perustaneelle yrittäjälle, joka haluaa oppia valokuvausta.

Verkkokurssilla ei ole aikataulua – voit opiskella silloin kun sinulle sopii. Kurssilla ei ole päättymisaikaa, eli voit tulla kurssille kun sinulle parhaiten sopii ja opiskella niin kauan kuin haluat.

Kurssilaisille on oma FB-ryhmä, jossa saa olla niin kauan kuin haluaa. Ryhmässä voi kysyä apua ja jakaa omia kuvia saadakseen palautetta.

Kurssilaisille on myös omia Nellilivejä, joihin voi halutessaan osallistua. Saat käyttöösi myös aiemmat nauhoitetut Nellilivet joihin löytyy linkit kurssimateriaaleista.

Kurssin sisältö:
1. Yleistä järjestelmäkameroista
2. Millainen on hyvä kuva?
3. Tärkein, eli valo.
4. Aukko, ISO, suljinaika
5. Kuva ei onnistu, APUA!
6. Erilaiset objektiivit
7. Lisävarusteet, akut ja muistikortit
8. Kameran käyttö, huolto ja myynti
9. Luova valokuvaus ja inspiraatio

Kun ostat tämän kurssin lahjaksi, lähetän Sinulle oman kuponkikoodin ja kirjautumislinkin jolla pääset kurssille. Lähetän koodin manuaalisesti ja pääsääntöisesti päivän sisällä ostostasi. Jos lahjalla on erityinen kiire, kerrothan siitä tilausvaiheessa niin lähetän sen mahdollisimman pian. Jos haluat ostaa kurssin itsellesi, voit tehdä sen täällä. Silloin pääset kurssille heti.

Jos on kysyttävää, laita viestiä nelli@nellikuvaa.com

Saatat myös pitää...