Henkilökuvaus lahjaksi

Henkilökuvaus lahjaksi

483,60  sis alv 24%

Osta tämä tuote, jos haluat antaa henkilökuvauksen lahjaksi. Saat tilauksesta pdf-liitteen, jonka voit lähettää lahjan saajalle. Kuvattava ottaa Nelliin yhteyttä ja sovitaan kuvausaika. 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Legendaarinen henkilökuvaus Nellin kärsivällisessä ohjauksessa. Tämä palvelu on hyvä silloin, kun et halua pönötyskuvia. Sisältää tarpeeksi aikaa kuvaukseen ja oman valinnan mukaan studio- ja/tai miljöökuvauksen. Peruspakettiin sisältyy kolme viimeisteltyä kuvaa. Lisäkuvia voit ostaa halutessasi erikseen.

Tätä kuvausta ostetaan paljon mm. CV-kuvaukseen, Linkedin-profiiliin, henkilöbrändäykseen, nettisivukuvitukseen ja pienyrityksen viestintään. Tehdään juuri sun näköiset kuvat sun toiveen mukaan.

Kuvaukseen on varattu reilusti aikaa. Tämän tuotteen voi ostaa myös lahjaksi, ja sovimme lahjan saajan kanssa sopivimman ajankohdan.

Kuvat saat:
Nettikoossa ja isona printtilaatuisena jpeg-tiedostona laajoin käyttöoikeuksin.

————————————————————

Asiakkaiden palautteita:
“Nellin kanssa oli rentoa, eikä tarvinnut jännittää ja kuvista tulikin varmaan juuri tästä syystä oikein hyvät. Olen todella iloinen että menin!”

“Nelliä ei turhaan tituleerata Suomen positiivisimmaksi kuvaajaksi – se on totta! Kuvat syntyivät ihan itsestään kahvia juodessa ja rupatellessa.”

“Nellin kanssa on ihana tehdä töitä, hän saa kuvattavan rentoutumaan ja olemaan oma itsensä. Nelli keksii kuvauksiin kivoja ideoita. Ja tietty kuvat ovat aina aivan loistavia!”

“Joustava, yrittäjän aikatauluihin sopiva palvelu! Kuvissa kiva fiilis ja kauniit värit. Valmiita käytettäväksi!”

“Nellin kanssa on mutkatonta asioida ja Nelli on peruspositiivinen ja iloinen persoona. Kuvaushetket kulkevat ilon kautta ja kuvauksista jää kaikille positiivinen fiilis hyvän ja laadukkaan lopputuloksen kera.”

“Jäi sellainen hykerryttävä olo että kyllä siinä kuvassa vaan olen ihan oikeasti minä, mutta silti se näyttää hyvältä! Rentous ja luottamus pukevat kaikkia ja ne Nelli saa houkuteltua esiin ilmiömäisesti!”

Saatat myös pitää...