Fest -vanerikorvakorut

Fest -vanerikorvakorut

31,00  sis alv 24%

Fest korvakoruilla sun korvassa on aina pienet värikkäät bileet. 😀

Fest -korvakorujen kuviointi on mun ottamasta kuvasta, jossa on värikkäitä valoja.

Koruissa on laadukas kaksipuolinen väriprintti ja vanerin puunsyykuviot näkyvät hieman valon heijastuessa pinnasta.  Korviksen pyöreän puuosan halkaisija on 4,5 cm ja korvakorut ovat erittäin kevyet korvassa. Nahkainen osa on tehty nahkatuotteita valmistavan tehtaan leikkuujämistä, eli rakkaudella kierrätettyä. Leikkaan nahkapaloja ihan omin pikku kätösin, eli pientä elämistä voi olla nahan koossa koruparista toiseen.

Vain allergisoimattomia kirurginteräksisiä koukkukorviksia saatavilla. Mukaan myös korviksien kumitulpat. Maksuton postitus yli 60€ ostoksissa.

Korvakorut pakataan kauniisti rasiaan, joka on helppo myös antaa lahjaksi. Koruja on hyvä säilyttää rasiassa.

 

1 varastossa

Kuvaus

Fest -korvakorut tehdään suomalaisesta PEFC- ja FSC-sertifioidusta koivuvanerista. Paino- ja leikkuutyö tehdään myös Suomessa. Korvakorun koukkuosa on allergiavapaata kirurginterästä. Mukaan tulee myös koukkuihin kumitulpat, niin korvikset pysyy paremmin matkassa mukana.

Korvakorut paketoidaan laadukkaasti FSC -sertifioituun pakettiin, joka takaa että kaikki paketin valmistuksessa käytetyt puuperäiset materiaalit on hankittu vastuullisesti hoidetuista FSC-metsistä, joissa jokaisen kaadetun puun tilalle istutetaan aina uusia. Tämä tarkoittaa, että metsien eläimistä ja kasvillisuudesta huolehditaan paremmin ja että metsänhoitajat saavat riittävän koulutuksen, riittävän palkan ja kaikki työssään tarvitsemansa turvallisuusvarusteet. Takuu turvallisesti metsänhoidosta www.fsc.org. Rasian kannessa on Nelli Kuvaa logo kiiltävällä pinkillä metallivärillä.

Jokaisesta myydystä korutuotteesta lahjoitetaan yksi puu Miljoona puuta projektiin. Jokainen puu pienentää hiilijalanjälkeä ja hidastaa ilmastonmuutosta. Puut imevät hiilidioksidia ilmakehästä, metsittäminen torjuu maaperän eroosiota (kulumista, syöpymistä ja rapautumista) ja puusto sitoo maaperän pintakerroksen ja estää maanvyörymiä sekä maaperän köyhtymistä. Puut istutetaan Tansaniaan, jossa ne saavat kasvaa vähintään 15 vuoden ajan toimien aktiivisina hiilinieluina. Tämän jälkeen puut kerätään ja niistä tehdään rakennusmateriaalia. Puiden istutuksella halutaan perustaa kestävä metsällinen kulttuuri: Miljoona Puuta -projektiin sisältyy myös jälki-istutusvelvoite, johon maanomistaja saa pienen tuen.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 8 × 8 × 2.5 cm

Saatat myös pitää...