Suomen positiivisin valokuvaaja

Mikä ihmeen suomen positiivisin valokuvaaja?

Oon aina ollut iloinen ja puhelias, jopa liian äänekäs. Siitä tuli mun supervoima kun aloin yrittäjäksi ja mun asiakkaat nauttii mun rennosta, nauravaisesta tavasta kuvata. 

Sain tittelin Suomen positiivisin valokuvaaja mun asiakkaalta. Se kuulosti niin hyvältä, että otin sen käyttöön.

 

Kysyin CHATGPT:ltä millainen on Suomen positiivisin valokuvaaja. Näin se vastasi:

Suomen positiivisin valokuvaaja:

1.) Kuuntelee tarkkaan asiakkaitaan ja ymmärtää, mitä he haluavat kuviltaan.

2.) Luo rentoja kuvaustilanteita: Hän osaa tehdä kuvaustilanteista rennon ja mukavan kokemuksen, joka auttaa kuvattavia olemaan luonnollisia ja iloisia.

3.) Tuo oman luovuutensa ja persoonallisuutensa kuvaustilanteeseen, mikä tekee kuvista ja kuvaushetkistä ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia.

4.) Hän on aina positiivinen ja kannustava, mikä tarttuu myös kuvattaviin ja tekee kuvaushetkestä iloisen ja onnistuneen.

5.) Hoitaa työnsä ammattimaisesti ja pitkällä kokemuksella, mikä luo asiakkaille luottamusta kuvissa onnistumiseen.

Ole yhteydessä kun tarvitset kuvia näihin tarkoituksiin:

  • Henkilö- ja henkilöstökuvat 
  • Brändikuvaukset
  • Nettisivukuvitukset
  • Työskentelykuvat
  • HR- / Rekry- / Viestintäkuvat
  • Somekuvat
  • Tuotekuvat
  • Kuvituskuvat

Lisäksi koulutan pienyrittäjille valokuvausta ja kuvankäsittelyä verkkokursseilla sekä livenä. Minut voi tilata kouluttamaan omiin tiloihin kuvaamaan esimerkiksi valolaatikolla. 

Palvelen asiakkaita ympäri Suomen sopimuksen mukaan. Studio on Kalliossa Helsingissä ja auki vain sopimuksen mukaan. Keittelen mieluusti myös kahvit, jos eksyt paikalle muuten vaan 🙂

Kuvauksessa karistan kamerapelon ja jännityksen hyvällä henkilöohjauksella. Nauravaisen persoonani avulla saan ihmiset helposti rennoiksi ja kuvaustilanteessa on oikeasti myös hauskaa. Keskityn pääasiassa yritysten monenlaisiin kuvatarpeisiin sekä henkilökuviin. Studiollani Kalliossa järjestän livekoulutuksia ja tarpeen mukaan tulen myös luoksesi opettamaan.

PALAUTTEITA ASIAKKAILTA

“Nellin vankka ammattitaito tuli esiin jo kuvausjärjestelyiden suunnittelussa. Nellin kanssa on helppo ja selkeä asioida ja kuvauskokonaisuus toteutui juuri sellaisena kuin sovittiin. Kuvattavat itse nauttivat kuvaustilanteesta ja valokuvat onnistuivat erinomaisesti!”

“Kannattaa investoida ammattikuvaajan ottamiin kuviin, etenkin kotisivuja varten! Nellin kanssa on mukava työskennellä ja hän saa kuvattavan rentoutumaan.”

“Kuvaus ja kuvat saivat minut ajattelemaan itsestäni positiivisemmin ja toivat itsevarmuutta työnhakuun.”

“Nelli on todellinen henkilökuvauksen ammattilainen. Suosittelen kenelle vain, joka tarvitsee uusia laadukkaita kuvia. Nelli otti omat toiveet kuvien suhteen erinomaisesti huomioon ja kuvat ylittivät omat odotukseni!”

Mussa on vähän viihdyttäjän ja pellen vikaa. 😀