Mietityttääkö some?

Onko jokainen somepostaus tehty kiireessä ja tuskassa?

Onko postauksen tekemiseen suuri kynnys?

Ja kuvatkin on surkeita...

Mitkä somekanavat olisi sulle oikeat?

Tuntuuko, ettei mikään postaus ole tarpeeksi hyvä?

Näihin ja moniin muihin someongelmiin saat avun some ja kuvat -kurssilta.

Tule kurssille tekemään oman somestrategian mukainen somesuunnitelma, jonka avulla tavoitat oikeat asiakkaat.

Kurssilla opit myös kuvaamaan somesuunnitelmasi mukaista kuvaa ja editoimaan puhelimella. Kuviesi laatu nousee ja myynti paranee!

Opit myös käyttämään ajastusohjelmaa, jonka avulla teet postaukset jo etukäteen. 

Kurssin hinta nyt 350€ sis alv. 24%

Kurssiaikataulu

PÄIVÄ 1

Somestrategia ja somesuunnitelma

Osio 1: somen salaisuudet -luento
Miten some toimii? Miten algoritmit toimivat? Miten ihmiset toimivat somessa? Ideoita, inspiraatiota ja konkreettisia vinkkejä!

Osio 2: tuloksia strategisemmalla somettamisella
Strategisten kysymysten avulla somettamisesta tulee tavoitteellisempaa ja tuloksellisempaa. Aikaa ei kulu enää turhuuksiin ja tiedät, mitä olet tekemässä. Työpajoissa käymme läpi somestrategian tärkeimmät osiot.

Osio 3: somestrategiasta somesuunnitelmaan
Strategiatyöpajojen jälkeen on aika tehdä sinulle konkreettinen toimintasuunnitelma someen. Tässä osiossa käymme läpi eri työkaluja, jotka helpottavat sinua somettamaan strategiasi mukaisesti. Jokainen tekee oman vuosikellon sekä toisen vapaavalintaisen työkalun suunnitelmaansa varten.

Tämän päivän jälkeen sinä ymmärrät, miksi kannattaa somettaa ja miten. Sinulla on kevyt somestrategia ja valmis toimintasuunnitelma, jonka avulla voit välittömästi toteuttaa tavoitteellista ja tuloksellista työtä sosiaalisessa mediassa.

PÄIVÄ 2 

Kuvaus kännykällä

Osio 1: Somekuvien suunnittelu.
Millaiset kuvat sopivat omaan strategiaasi? Miten luoda yhtenäinen kuvamaailma joka näyttää hyvältä esim. Instagramin fiidissä? Miten suunnittelet kuvauspäivän, josta saat paljon kuvamateriaalia?

Osio 2: Puhelinkuvaamisen perusteet.
Mitä asioita pitää huomioida puhelimella kuvatessa? Ota omia tuotteita tai kuviin haluamiasi esineitä mukaan. Työskennellään yksittäin ja pareissa, tehdään yhdessä monipuolisia kuvamateriaaleja sisällä ja ulkona Nellin opastuksella. Saat paljon käytännön opastusta valaisuun ja vinkkejä puhelinkuvaamiseen. Kurssilla käydään läpi tuotekuvaamista, kuvituskuvaa ja henkilökuvausta.

Osio 3: Kuvankäsittely puhelimella ja kuvien ajastaminen Planoly appilla.
Jälkikäsitellään kuvia ilmaisella Snapseed kännykkäohjelmalla. Opit mm miten korjaat kuvista värejä, miten rajaat kuvaa, lisäät valoa ja teet kuvasta yleisesti paremman näköisen. Käydään läpi Planoly appin perustoiminnot postausten ajastamiseen.

Tämän päivän jälkeen tiedät miten hyödynnät kuvasuunnittelussa tekemääsi somesuunnitelmaa ja miten saat puhelimellasi mahdollisimman hyvät kuvat. 

Kysyttävää? Laita viesti: nelli@nellikuvaa.com