Kuvat verkkokauppaan – Kude Design

Kuvat verkkokauppaan – Kude Design

tuotekuvaus_vaatteet

KUDE Design Oy suunnittelee ja valmistaa KUDE®-vaatemallistoa, joka tarjoaa helposti yhdisteltäviä vaatteita, jotka tekevät arjesta juhlaa. Perusajatuksena on kertakäyttökulttuurin vastustaminen tehden vaatteita, jotka kestävät aikaa, niin käytön kuin katseenkin puolesta. Hyvännäköisiä ja istuvia vaatteita kaikenkokoisille kurvikkaille naisille, jotta jokaisella on hyvä olla. Kun vaate tukee kantajaansa, sitä ei tarvitse ajatella, vaan voi keskittyä oleellisiin asioihin.

Markkinointi sosiaalisessa mediassa on nykyään erittäin visuaalista ja sisältöjen pääpaino on kuvissa. Niiden merkitys tuntuu kasvavan koko ajan. Tämän on vaatesuunnittelija ja KUDE Design Oy:n omistaja Outi Pakarinen, tiedostanut alkumetreiltä asti. KUDE Design Oy on aina panostanut laadukkaisiin kuviin.

kudedesign_tuotekuvaus

Ammattilainen on ammattilainen. Siksi otin tälläkin kertaa yhteyttä Nelliin, kun oli tarve kehittää kuvakonseptia KUDE-verkkokaupan tuotteille.”


KUDE-tuotteet ovat tuttuja minulle jo entuudestaan. Olemme tehneet Outin kanssa useamman projektin yhdessä ja asiakassuhde on muotoutunut hyvin spontaaniksi, kaverilliseksi ja rennoksi. Projekteihin on helppo tarttua tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla, kun tuotteet ja toimintamallit ovat tiedossa valmiiksi. Ensimmäiset projektit kuvattiin Nelli Kuvaa -studiolla, mutta KUDE Designin muutettua mahtavaan miljööseen Tapanilan juna-aseman tuntumaan, olemme kuvanneet liikkeessä. Se sopii mielestäni hyvin heidän brändiin.

tuotekuvat_verkkokauppaan

Verkkokauppaa varten kuvien tuli olla mahdollisimman informatiivisia, mutta samalla mutkattomia, KUDE Designin omalla persoonallisella tavalla. Selvää oli, ettei haluttu perinteisiä mallikuvia, joissa “cool” on usein kovin vakavaa ja jopa surumielistä. Haluttiin kuvia, joihin välittyy KUDE Designin filosofia; energia, eettisyys, elämänilo ja hyvä olo.

“Nellin kanssa on helppo työskennellä. Olemme melko samanlaisia ja oppineet lukemaan toisiamme. Välillä viestiksi riittää pelkkä kulman nosto. Koko projektin ajan oli levollinen olo; tiesin voivani luottaa Nelliin ja lopputulokseen. Kuten aiemminkin.”

verkkokauppakuvat_tuotteet

Tarkoitus oli tällä kertaa kuvata vain tuotekuvia, mutta samalla saatiin purkkiin myös mahtavia fiiliskuvia. Ne olivat niin upeita, että niistä saatiin idea jo seuraavaan projektiin, jossa vastaavia kuvia otettaisiin enemmän. Ensimmäinen projekti poiki aikanaan pidemmän asiakassuhteen, sillä Outilla oli haussa luottokuvaaja KUDE Designille. Ja sille tielle on jääty. Yhdessä. Tämä oli jo kuudes KUDE kuvaus.

“Kuvista tuli kauniita, joista välittyy upea tunnelma. Olimme oikein tyytyväisiä. Katse kohti tulevaa ja seuraavia uusia yhteisiä projekteja. Kurveja kunnioittaen.”

Projektin tilaaja ja haastateltava:
Outi Pakarinen, toimitusjohtaja ja vaatesuunnittelija, KUDE Design Oy
shop.kude.fi

www.kude.fi

yrityskuvaus_espoo_tuotekuvat
tuotekuvaus_valokuvaaja
tuotekuva_vaatekuvaus

Kuvia sullekin?

Soita tai laita viesti:
0401649988
nelli@nellikuvaa.com