Kuvat verkkokauppaan – Kude Design

Kuvat verkkokauppaan - Kude Design

“Nellin kanssa on helppo työskennellä. Olemme melko samanlaisia ja oppineet lukemaan toisiamme. Välillä viestiksi riittää pelkkä kulman nosto. Koko projektin ajan oli levollinen olo; tiesin voivani luottaa Nelliin ja lopputulokseen. Kuten aiemminkin.” Outi, omistaja Kude Design Oy

Olemme tehneet Outin kanssa useamman KUDE -Design kuvausprojektin yhdessä tässä vuosein varrella ja asiakassuhde on muotoutunut hyvin spontaaniksi, kaverilliseksi ja rennoksi. Kuvaamme useita kertoja vuodessa; käytännössä aina kun tulee uusia tuotteita. 

Projekteihin on helppo tarttua tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla, kun tuotteet ja toimintamallit ovat tiedossa valmiiksi. Yleisimmin kuvaamme studiollani Kalliossa ja sen välittömässä läheisyydessä olevissa miljöissä. Näin saadaan paljon materiaalia lyhyessä ajassa hyvin kustannustehokkaasti.

KUDE Design Oy suunnittelee ja valmistaa KUDE®-vaatemallistoa, joka tarjoaa helposti yhdisteltäviä vaatteita, jotka tekevät arjesta juhlaa. Perusajatuksena on kertakäyttökulttuurin vastustaminen tehden vaatteita, jotka kestävät aikaa, niin käytön kuin katseenkin puolesta. Hyvännäköisiä ja istuvia vaatteita kaikenkokoisille kurvikkaille naisille, jotta jokaisella on hyvä olla. Kun vaate tukee kantajaansa, sitä ei tarvitse ajatella, vaan voi keskittyä oleellisiin asioihin.

Markkinointi sosiaalisessa mediassa on nykyään erittäin visuaalista ja sisältöjen pääpaino on kuvissa. Niiden merkitys tuntuu kasvavan koko ajan. Tämän on vaatesuunnittelija ja KUDE Design Oy:n omistaja Outi Pakarinen, tiedostanut alkumetreiltä asti. KUDE Design Oy on aina panostanut laadukkaisiin kuviin. Hyvien kuvien merkitystä myynnissä ei voi aliarvioida.

Verkkokauppaa varten kuvien tuli olla mahdollisimman informatiivisia, mutta samalla mutkattomia, KUDE Designin omalla persoonallisella tavalla. Selvää oli, ettei haluttu perinteisiä mallikuvia, joissa “cool” on usein kovin vakavaa ja jopa surumielistä. Haluttiin kuvia, joihin välittyy KUDE Designin filosofia; energia, eettisyys, elämänilo ja hyvä olo.

Ammattilainen on ammattilainen. Siksi otin tälläkin kertaa yhteyttä Nelliin, kun oli tarve kehittää kuvakonseptia KUDE-verkkokaupan tuotteille.”

Ensimmäinen kuvausprojekti poiki aikanaan pidemmän asiakassuhteen, sillä Outilla oli haussa luottokuvaaja KUDE Designille. Ja sille tielle on jääty. Yhdessä. Jo vuodesta 2018. 

“Kuvista tuli kauniita, joista välittyy upea tunnelma. Olimme oikein tyytyväisiä. Katse kohti tulevaa ja seuraavia uusia yhteisiä projekteja. Kurveja kunnioittaen.”

Projektin tilaaja ja haastateltava:
Outi Pakarinen, toimitusjohtaja ja vaatesuunnittelija, KUDE Design Oy
shop.kude.fi

www.kude.fi