Henkilökuvaus

 

 • Henkilökuvaus sisältää:
  – Kuvauksen suunnittelun.
  – Henkilökohtaisen neuvonnan ja vinkit kuvauksessa onnistumiseen juuri Sinun käyttötarkoitukseen.
  – Runsaan kuvausajan studiolla ja/tai miljöössä sopimuksen mukaan (ei kiirettä, ehditään kahvitella ja jännitykset karisee). Kuvauksen pituus riippuu siitä, paljonko sua jännittää ja montaako valmista kuvaa tavoitellaan. Keskimäärin kuvaus kestää 2-3 tuntia.
  – Esikatselugallerian, josta valitset mieleisesi otokset.
  – Kuvankäsittelyn toiveidesi mukaan.
  – Värilliset ja mustavalkoiset versiot (koska kaikki rakastaa mustavalkoisia kuvia!).
  – Kuvat nettikoossa ja painolaatuisena, jolloin niitä on helppo käyttää esim. somessa, verkkosivuilla tai vaikka käyntikortissa.

 • Henkilökuvauksen hinta on alkaen 390€ +alv 24% ja se sisältää kolme käyttöön valittua, viimeisteltyä kuvaa. Lisäkuvat 60€+alv/kpl.

Asiakkaiden palautteita:

“Nellin kuvattavana oleminen tuntui melkeinpä enemmän elämykseltä, kuin viralliselta kuvaukselta yritykseni nettisivuille! Jännitin kuvattavaksi menemistä paljon, mutta Nelli sai minut asiantuntijuudellaan ja positiivisella olemuksellaan jo etukäteen vakuuttuneeksi siitä, että kuvauksesta ja kuvista tulee rennot ja itseni näköiset. Kuvaukseen oli varattu reilusti aikaa ja Nelli ohjasi, kannusti ja tuki jatkuvasti. Naurua kuvauksista ei myöskään puuttunut:) Olen erittäin tyytyväinen Nellin nopeaan palveluun kuvauksen jälkeen sekä tietysti myös lopullisiin kuviin! Aion myös jatkossa turvautua Nellin apuun, kun tarve uusille kuville ilmenee.”

“Nellin kanssa kuvatessa itse valokuvat olivat lopulta bonusta erittäin antoisan päivän lisäksi. Ja tästä syystä kuvatkin onnistuivat paremmin kuin kenenkään muun kanssa. Nellin kanssa kuvauksissa ei ole kiire ja tällainen foobisempikin malli malttoi rauhoittua ja rentoutua, mikä näkyi myös lopputuloksessa. Suosittelen Nelliä varsinkin, jos kameran edessä oleminen ei ole lempparihomma, mutta tarvitset kuvia itsestäsi.”

Henkilökuvaus