Henkilökuvat verkkosivuille – Onnenportti

Henkilökuvat verkkosivuille – Onnenportti

Onnenportti valmentaa, kouluttaa ja hoitaa. Kohti onnellisempaa ja stressittömämpää elämää. Onnenportin omistaja, muutosvalmentaja Tuuli Paaksi, valmentaa muutosten tekemiseksi elämässä, kouluttaa löytämään itse oman ilon ja onnen sekä auttaa poistamaan tarpeettomia rajoituksia ja uskomuksia, jotka estävät kokemasta kevyempää ja helpompaa elämää.

brändikuva_henkilöbrändi_henkilökuva

Onnenportin verkkosivuilla oli aiemmin 12 vuotta vanhat kuvat, joita Tuuli ei enää tuntenut täysin omakseen. Hän halusi päivittää ne tähän päivään, omaan tyyliinsä sopiviksi, raikkaiksi ja iloisiksi, tukemaan omaa henkilöbrändiään.

yrityskuvaus_nettisivuille

“Valitsin Nellin, koska hän on Suomen positiivisin valokuvaaja ja se sopii loistavasti Onnenporttiin, joka pyrkii antamaan ihmisille avaimia onnellisempaan ja positiivisempaan elämään.”

Tuulin aiemmat kokemukset kuvauksista eivät ole olleet niin positiivisia, jonka vuoksi kuvaus jännitti etukäteen. Valmentajana hän kuitenkin tarttui härkää sarvista ja valmensi itse itseään, jotta pääsi jännityksen yli, omana rentona itsenään kuvauspäivään.

henkilökuva_yrityskuvaus_potretti

“Nellin lähettämät ohjeistukset blogikirjoitusten kera olivat todella hyviä ja tarpeellisia. Vaikka valmensin itseäni, Nellin vinkit olivat hyödyllisiä. Varsinkin puuterivinkki oli korvaamaton! (paljon naurua)* Sitä en olisi itse osannut aavistaakaan, miten paljon sitä voi saada yhdessä päivässä kulumaan!”

henkilöbrändi_nettisivukuvaus

Kuvaukset sujuivat hyvin ja Tuuli koki päivän lämpimäksi ilon seikkailuksi. Kuvia otettiin ja koko ajan naurettiin! Tuuli sai valittavakseen sovitusti poikkeuksellisen paljon kuvia, 300, joista piti valita 10. Valinta oli Tuulille projektin vaikein osuus, mutta senkin yli päästiin turvauten rohkeasti ystävien apuun.

“Suosittelen lämpimästi Nelliä, jos haluaa takuuvarmasti iloisia kuvia. Mutta varoitan; vatsa saattaa olla kipeä ja kasvolihakset krampissa kaikesta nauramisesta!”

Projektin tilaaja ja haastateltava:
Tuuli Paaksi, muutosvalmentaja, Onnenportti