F A Q

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä kuvaat?

Kuvaan yrityksille erityisesti kaikkea, missä on ihmisiä. Kuvaan ihmisten lisäksi myös tapahtumia, tiloja ja tuotteita – näistä voit pyytää erillisen portfolion. 

Millainen kuvaaja olet?

Olen ehdottomasti sosiaalinen, ekstrovertti kuvaaja. Juureni ja äänenkäyttöni ovat kotoisin Pohjanmaalta… Ohjaan puhumalla (paljon) ja esimerkeillä (nauran ääneen), olen aina ”tuntosarvet pystyssä” kuuntelemassa kuvattavan fiiliksiä. Olen kuvannut satoja ihmisiä, ja toimin aina intuitiivisesti kuvaustilanteessa. 

Tarvitsen markkinointikuvat yritykselle - miten edetään?

Ensin istutaan alas tai jutellaan puhelimitse ja mietitään millaisia kuvia tarvitsette ja mihin käyttöön – annan käyttöönne koko ammattitaitoni ja verkostoni, jotta saadaan aikaan juuri oikeanlainen lopputulos. Teen tarjouksen ja kun se on hyväksytty kuvaukset suunnitellaan tarkasti, jotta pysytään aikataulussa ja budjetissa. Tärkeintä on avoin kommunikointi kuvauksia suunnitellessa. Kuvauspäivänä asiakkaan on hyvä olla paikalla varmistamassa, että saadaan juuri ne kuvat mitä halutaan. Tarvittaessa autan myös hankkimaan mallit, meikkaajat ja kuvauslokaatiot. Laajasta verkostostani löytyy myös laadukkaita yhteistyökumppaneita jatkoa ajatellen: perinteiseen ja digimarkkinointiin, aina painotaloista verkkokaupan rakentajiin. Auton kanssa kuljen myös pk-seudun ulkopuolelle ja tarvittaessa kaikki kalusto kulkee mukana.  

Tarvitsen henkilökuvat yritykselle - miten edetään?

Henkilökuvia on monenlaisia. Kuulen mielelläni tarvitsetko kuvia kulkukortteihin, nettisivuille, markkinointiin, joryn kuvia lehdistölle vai kuvituskuvia. Minua kiinnostaa kuvien käyttötarkoituksen lisäksi myös henkilömäärä, toivottu kuvausajankohta ja missä kuvataan (yrityksen tiloissa, studiolla, jossain muualla?). 

Miten saan kuvat?

Toimitan kuvat suurikokoisina jpeg-tiedostoina nettigalleriassa, johon saat linkin ja oman salasanan. Linkkiä voi tarvittaessa myös jakaa muille. Pyynnöstä toimitan kuvat myös asiakkaan omaan portaaliin ja esim. .tiff- tai .psd -tiedostot ovat mahdollisia erikseen sovittaessa. 

Mitä maksaa?

Henkilökuvaus miljöössä tai studiolla 350 € +alv 24 %. Sisältää kolme suuriresoluutioista digikuvaa hyvin viimeisteltynä sekä värillisenä, että mustavalkoisena digitiedostona.

Henkilöstökuvaus esim. nettisivuille. Ensimmäinen henkilö 250 € +alv 24 %, seuraavat 50 € +alv 24 %. Sisältää 1 viimeistellyn digikuvan per kuvattava henkilö. Lisäkuvat 50 € +alv 24 %.

Tapahtumakuvaus eli firman bileet, pikkujoulut, kickstartit, tyhy-päivät, jne. 2 tuntia 400 € +alv 24 %, 4 tuntia 600 € +alv 24%, 6 tuntia 800 € + alv 24%

Markkinointikuvaus, koko päivä 2500 € +alv 24 %. Sisältää 50 käsiteltyä digikuvaa suurikokoisina jpeg tiedostoina. Lisäkuvat 50 € +alv 24 %

Hinnat suuntaa antavia, pyydä oma tarjous just sun tarpeisiin!

Nellin saa kahville täältä: 040 164 99 88 nelli@nellikuvaa.com