Assaria etsitään

Nellukka etsii assaria!

 
Kun menen kamera nenällä asiakkaalta toiselle, kaipaisin apuja kaikenlaisiin hommiin. Ne tuppaa nyt jäämään tekemättä, kun ei vaan yksi ihminen taivu kaikkeen. Voisit olla esimerkiksi itse laskuttava yrittäjä, kevytyrittäjä tai osa-aikaisen tuntityön tarpeessa (voi olla mahdollista, että paikka kehittyy ajan kanssa kokoaikaiseksi työksi — ainakin toivon niin!). Töitä olisi alkuun todennäköisesti parina päivänä viikossa.
Haloo, onko assarilla? 😀
Olisi hyvä, jos sua kiinnostaa valokuvaus, koska se on yrityksen päätoimiala – osata ei silti tartte, mä tarvittaessa opetan. Haluaisin siis kuvia itsestäni ja kuvauskeikoilta behind the scenes -materiaalia. Ainakin.
 
Kaipaan siis assariksi tyyppiä, joka sietää mun ekstroverttiä, äänekästä ja tarmokasta persoonaa, sekä sen mukana kehittynyttä huonoa läppää. Semmosta tyyppiä, jonka kanssa voin sparrailla blogi-ideoita ja somejuttuja, jota kiinnostaa valokuvaus ja somettaminen.
 
Myös markkinointi ja digihommat olis hyvä olla kiinnostuksen kohteena, jotta työssä menestyy. Olisi kiva, jos osaisit asioita joita mä en ehdi tehdä (kuten tekstin tuottaminen, somepostaukset sekä google- ja Facebook -mainokset.)
Tässä on mun studio Kalliossa. Tuu mun kaa kahville?
 
 
Tärkeämpää kuin tuntien tuijottaminen, on se että tulee valmista, asiat etenee ja saadaan liikevaihtoon lisää euroja. Kun päästään liikevaihdossa nousuun, se näkyy tietenkin myös sun palkkapussissa, koska olet osasi siitä tehnyt. Ei siis haittaa jos sulla on hieman myös myynnillisiä tavoitteita, mutta kylmäsoittoja mun firmassa ei tartte ruveta puuhaamaan.
Työnkuvasi voi rakentua esimerkiksi tämän tyyppisistä asioista:
 
– Valokuvaaminen (kuvaat mua töissä ja markkinointimateriaaleihin). Pidetään hauskaa ja rypyt silmissä ennemmin kuin otsassa. Mitäs kivaa keksitään? Sustakin voidaan ottaa kuvia!
 
– Sosiaalisen median- ja blogipostausten ideointi, kehittäminen, sekä niiden ajastaminen ja mainostaminen. Yleistä markkinointihommaa kaikenlaista. 
 
– Vanhojen asiakkaiden jälkikontaktoinnin suunnittelu ja toteutus. Onneksi mulla on vaan ihania asiakkaita. 🙂
 
– Kuukausikirjeen suunnittelu ja toteutus. Tällä hetkellä tää on mennyt viimeksi maaliskuussa… eli hommaa olis! 😀
 
– Verkkokurssin materiaalien hallinta (siirto alustalta toiselle) ja päivittäminen. Verkkokurssien ja valokuvauspalveluiden markkinointi, kunhan matskut on päivitetty ja siirretty uudelle alustalle.
 
– Kuvankäsittely Adobe Lightroom ja Photoshop -ohjelmilla.
 
– Assaroiminen kuvauspäivinä studiolla ja/tai asiakkaan luona. Näitä assarointikeikkoja on n. muutama kuukaudessa. Yleensä pk-seudulla, mutta joskus myös muualla Suomessa.
Tartten kaikkee kivaa behind the scenes matskua. EI haittaa vaikka ois joskus videotakin!
Työpaikka on Kalliossa, tai siellä missä haluut töitä tehdä. Pääasiallisesti kuitenkin pk-seudulla. Välillä mennään asiakkaan tiloihin kuvauskeikalle (jotka on myös tyypillisesti pk-seudulla).
 
Jonkin verran työhön kuuluu myös kamerakamojen roudaamista — jonkinlaista peruskuntoa siis vaaditaan, jotta saadaan tavarat autosta asiakkaan tiloihin ja siellä kasaan. Autosta tai ajokortista on työssä etua, mutta se ei ole pakollista.
 
Työt tehdään pääsääntöisesti arkisin 8-17 välillä, siis ne keikat jonne tarttee fyysisesti tulla paikalle. Muita töitä voi tehdä myös etänä. Alkuun pitää tietenkin hengailla mukana työpäivissä/kuvauksissa, jotta tiedät millasta hommaa mun firma tekee ja sitä myöten tekstien tuottaminen ja somettaminen on helpompaa. Ehdoton vaatimus on että oot asiakaspalveluhenkinen; pystyt kysymään tuntemattomalta ihmiseltä haluaako se kahvia tms.
 
Työstä maksetaan palkkaa 13-20€/tunti osaamisen mukaan tai miten sovitaan. Voit esittää myös palkkatoiveen. Jos tarjoat palveluitasi yrittäjänä, niin kerro tarjouksesi ja mitä hinta sisältää.
 
Jos tää työ on sulle tai sun kaverille sopivan kuuloista hommaa, niin laita ihmeessä paikka jakoon.
 
Hae paikkaa laittamalla CV ja hakukirje nelli@nellikuvaa.com ja otsikoksi: Assariksi Nellille.
Hakuaika päättyy 30.9. ja työ alkaa sovitusti.